Karriärvägledning

– Karriärlärande –

Studerar / Karriärvägledning

Karriärvägledning för alla

I många studiemiljöer finns det bra stöd för beslut om vidare studier. Däremot brister ofta karriärvägledningen. Det saknas verktyg och erfarenhet. Inte minst för att erbjuda individualiserad karriärvägledning – ofta kallat karriärlärande – för många på ett kostnadseffektivt sätt.

Stacks Image 291133

Med individualiserat vägledning i grupp kan många fler få tillgång till professionellt stöd. En högskola kan erbjuda en kurs för studenter på väg ut i arbetslivet. En kommunal arbetsmarknadsenhet kan erbjuda effektivt stöd där invånare blir skattebetalare istället för bidragstagare. För att lyckas krävs beprövade verktyg, träning, handledning och kloka organisatoriska lösningar.

Ibilitys regi För den som inte vill bygga upp en egen lösning kan Ibility leverera professionellt stöd på plats i verksamheten. Varje samarbete innebär en anpassning till lokala förutsättningar.

Egen regi För den som vill bygga upp den egna förmågan att leverera karriärvägledning kan vi träna personal att jobba med beprövad metodik och stötta med handledning och organisatoriska lösningar.

Läs gärna mer om en av våra lösningar – arbetssättet Biologdesignern.


Stacks Image 15579_171610

08 - 15 00 70

Hornsgatan 50A, 3 tr
118 21 Stockholm

Skriv telefon eller e-post för att skicka
Tack! Vi kontaktar dig.×
Något gick fel.×