Avsluta anställning

Arbetsgivare / Avsluta anställning

Ett schysst avslut

Alla lider när en medarbetare är fast i fel roll. Ofta är det medarbetaren som först märker att det skaver i vardagen. Men det kan vara svårt att byta och riskabelt att ta upp det. För att komma vidare räcker inte insikten att man inte längre passar ihop. Medarbetaren behöver också en chans att upptäcka ett bättre alternativ.

Med professionellt stöd kan samtal som reducerats till rättigheter och skyldigheter vändas till samtal om möjligheter. Och man kan hitta alternativ som blir bättre för alla parter.

Vanliga frågor och svar

Hur går det till?

Varje situation är unik. Vi skräddarsyr ett paket för 3, 6, 9 eller 12 månader. Ofta görs överenskommelsen i steg för att individen ska våga undersöka alternativ med bibehållen trygghet under en period.

Är det möjligt att skiljas åt i samförstånd?

Om individen känner sig trygg med att stödet hon får räcker hela vägen till en ny trygghet så går det oftast att hitta lösningar som passar alla parter. Det finns ett stort värde i att kunna skiljas åt med känslan att man vuxit ifrån varandra – snarare än att individ eller organisation inte duger eller har gjort något fel.


Stacks Image 15562_171610

08 - 15 00 70

Hornsgatan 50A, 3 tr
118 21 Stockholm

Skriv telefon eller e-post för att skicka
Tack! Vi kontaktar dig.×
Något gick fel.×