En personlig arbetsmarknad

Så hittar du arbetsgivare som tackar ja till just dig.

Du är inte en mobiltelefon

Arbetsmarknaden fungerar inte som den för mobiltelefoner – där en modell ska säljas till så många som möjligt. Den är mer som marknaden för fin konst – där vi ska hitta rätt köpare för ett unikt verk.

För att få jobb behöver du inte information om "arbetsmarknaden". Däremot behöver du förstå din personliga arbetsmarknad. Annars blir det som att studera säljsiffror för tv-apparater, när du ska sälja ananas.

Din personliga arbetsmarknad

Det är lätt att tro att det vi kan och vill bara kan användas i ett eller ett par yrken. Så är det inte. Det finns massor av yrken som passar var och en av oss – men de flesta av dem känner vi inte till.

Den som undersöker sin personliga arbetsmarknad ser att det finns dussintals jobb som passar. Ofta finns det mycket bättre matchningar än man först trodde.

En unik kombination

Varje jobb kräver många saker och det intressanta för både dig och arbetsgivaren är att du har rätt kombination av förmågor. Ändå söker många jobb utifrån bara en eller två förmågor. Man glömmer allt det andra man kan som är viktigt för arbetsgivare.

En viktig del av att hitta din personliga arbetsmarknad är att hitta dina unika kombinationer. Och ja, alla har dem.

Vill du veta mer om dina möjligheter?

Boka ett gratis samtal med en professionell coach. Välj mellan ett möte hos oss på Stadsgården 10, vid Slussen i Stockholm eller ett telefonmöte.

You must enter in a date.
Vänligen fyll i ett telefonnummer
Tack! Vi kontaktar dig för att bekräfta bokningen.×
Något gick fel. Ring oss gärna på 0708 - 15 00 09×